hello

Hier begint je dagelijkse voorsprong op de markt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je merk slimmer, opmerkelijker en effectiever is dan de concurrentie. Ontdek samen met onze tech, data, media en creatieve experts wat de volgende stap is die de positie en performance van je merk versterkt.

there

here

we go

Dit is Greenhouse. Proef de sfeer. Voel de focus. Ontdek de drive.

LET'S

TALK

Het vrolijkste weekblad is als eerste medium in Nederland in gesprek gegaan met haar fanbase. Met o.a. een Gouden Spin Award als resultaat.

Bekijk de case

dream

job

Soms komt er opeens een fantastische droombaan op je pad. En als jij een Digital Marketing Specialist bent, is de volgende baan misschien wel de uitdaging waarop je zit te wachten.

Bekijk de vacature

Market

places

Merken met een sterk servicegerichte filosofie en reputatie zijn succesvoller op marketplaces zoals Amazon en Bol.com. Ontdek samen met Marketplaces Development hoe ver jouw merk staat.

Ontdek deze service

new

stuff

Hoewel consumenten online op zoek gaan naar de beste aankoop, wordt nog steeds zo’n 90% van alle aankopen offline gedaan. Hoe verbind je deze twee werelden optimaal?

Lees dit artikel

 

Unfold

watch our stories

Het werk maakt het verschil. Campagnes die de status quo verpletteren. Een sterke strategie die de harten en hoofden betovert en verovert. Provoceren. Focussen. Er helemaal voor gaan in de uitwerking. Bekijk hier een selectie van creatief, innovatief en prijswinnend werk.

Alle campagnes
About us

How to get your head start

Wij vinden het heel gewoon dat je het elke dag beter wilt doen. Proberen. Falen. En met de inzichten die je daarbij opdoet wéér sterker voor de dag komen.

Dat is wat we de afgelopen twee decennia voor onze opdrachtgevers hebben gedaan. We helpen merken om de concurrentie te snel én te slim af te zijn. Dat wordt met alle kanalen, technologieën en sentimenten die er zijn steeds moeilijker. En dus leuker. 

We kennen de uitdagingen en mogelijkheden van elke pixel in het digitale landschap. En staan met 500+ experts in creative, tech, data en media in de startblokken om uit elke nieuwe kans het maximale te halen. Geef je merk samen met Greenhouse een voorsprong op de rest van de markt.

Ontdek onze services

Outsmart. Outperform.

Join us -

Our careers

Klinkt als iemand die je kent? Je toekomstige collega’s zijn op zoek naar iemand die zijn of haar energie, talent en toewijding mee naar Greenhouse neemt.

 

Bekijk alle vacatures

CREATIVE DEVELOPER

Je kent 'every trick in the book'. En developt als dat nodig is ook ‘every trick outside the book’. Zolang het maar werkt voor toonaangevende merken als Audi, BP, Vodafone, Volkswagen en Bijenkorf.  

Solliciteer

CONVERSATIONAL SPECIALIST

Hé Google, we zoeken een Conversational Specialist. Een Projectmanager, die zich samen met het team wil storten op nieuwe ontwikkelingen en toepassingen in de wereld van AI assistants. 

Solliciteer

 

Jobs

Updates